Persoonlijk

Psycholoog Monique Rosier

Monique Rosier

Ik ben moeder van Sven, Jesse en Floor. Dit geweldige stel las ik vroeger heel graag voor, ik houd van verhalen vertellen. Nu mag ik verhalen horen en er, waar nodig, een andere wending aan gaan geven.

Verder houd ik erg van koken en lang tafelen met goede vrienden. En ik ga graag het water op met mijn roeimaatjes van MWC Maastricht, het liefst in stilte. Kunst kijken en theaterbezoek, dat doe ik ook graag. Kunst helpt me om mijn blik ruim te houden.

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid als integraal psychologe. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd op het terrein van coaching en personeelsmanagement. Sinds 2002 werk ik als zelfstandig therapeut in mijn praktijk.

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de VIT, koepelorganisatie RBCZ en de SCAG.

Allerlei trainingen op het gebied van bewustzijn, meditatie, ontspanningsoefeningen, visualisatie- en ademhalingstechnieken zijn ook voor mezelf heel waardevol geweest bij allerlei bochten in mijn levensweg.

Voordat ik mijn eigen bedrijf heb opgericht, heb ik in het bedrijfsleven ervaring opgedaan, met name rondom samenwerkingsprocessen, relatiemanagement, loopbaantrajecten, teambuilding en communicatieverbetertrajecten.


Opleidingen

 • Integrale psychologie afgerond in 2002 Instituut Multidimensionele Psychologie België
 • Personeel en Arbeid NCOI 2007
 • Psychosociale en medische basiskennis afgerond in 2015 BIVT
 • Familieopstellingen afgerond in 2018 bij Yennergie in Vught
 • Tafelopstellingen 2018 bij Martijn Bekkers
 • Relatietherapie: EcT, Hedy Schleifer, doorlopend sinds 2016
 • Colleges over liefde, de dood en rouwprocessen UM Maastricht 2017
 • Ademtechnieken, doorlopend sinds 2002


Online profielen


Registraties:

 • AGB-codes:
  > AGB behandelaar: 90034921
  > AGB praktijk: 90013872
 • VIT: 197.07.A
 • RBCZ: 103096R
 • SCAG: 11461
 • Kvk: 1409241

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Monique Rosier
Psycholoog, VIT, RBCZ

Neem contact op
Psycholoog Maastricht:

psycholoog-maastricht-monique-rosier


Psycholoog Monique Rosier Ervaringen van cliënten
De manier waarop Monique mij dingen heeft laten inzien vond ik fijn, warm, duidelijk ...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog maastricht Psycholoog Maastricht
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-vit-rbcz
psycholoog maastricht Psycholoog Maastricht
Bredestraat 4
6211 HC Maastricht
Top